新型コロナウイルス感染症についてAbout Coronavirus Disease 2019 (COVID-19)

新型コロナウイルス感染症については以下をご参照ください。

Please refer to the following like for Coronavirus Disease 2019 (COVID-19)

国のWEBサイト(Website of national ministries)

新型コロナウイルス感染症について(厚生労働省)

外部サイトへAbout Coronavirus Disease 2019 (COVID-19)(Ministry of Health, Labour and Welfare)

特別定額給付金(新型コロナウイルス感染症緊急経済対策関連)(総務省)

該当のチラシはリンク先のページの真ん中あたりです。
(The relevant flyers is in the middle of the link destination.)

外部サイトへGuide to the Special Cash Payments(The benefit will be 100,000yen per person.)(Ministry of Internal Affairs and Communications)

新型コロナウイルス感染症に関する情報はこちらに掲載しています(法務省)

外部サイトへInformation on the Coronavirus Disease 2019 (COVID-19)(Ministry of Justice)

新型コロナウイルス感染症に備えて ~一人ひとりができる対策を知っておこう~(首相官邸)